Strakke keuken,
Japandi badkamer

Een moderne nieuwbouwwoning in Aalter

Vandaag brengen we een bezoek aan de familie Balcaen - Bentein in hun prachtige, moderne nieuwbouwwoning gelegen in het charmante Aalter. Zodra we binnenstappen, worden we direct betoverd door de stijlvolle, strakke keuken en de rustgevende badkamer in Japandi stijl. Laten we nader kennismaken met deze inspirerende woning en de verhalen achter de keuzes van de familie Balcaen.

Hoe zijn jullie bij D'Hondt Interieur terecht gekomen?

Een vriend van ons kent mensen die bij D’hondt Interieur werken, dus via hem zijn we bij deze firma terecht gekomen. We hebben verschillende bedrijven vergeleken, dezelfde vragen gesteld en offertes vergeleken. De positieve reviews die we over D’Hondt hadden gelezen op internet, overtuigden ons uiteindelijk om bij hen te kopen.

Que cherchiez-vous ?

We hadden in september 2022 een nieuwbouwhuis gekocht. Het huis was winddicht, maar de keuze van het interieur was volledig aan ons. We zochten een moderne, strakke keuken met een mooi werkblad en zwarte fronten. We hadden dit bij verschillende zaken aangevraagd. Daarnaast waren we ook op zoek naar een zwarte smeedijzeren deur, badkamermeubilair, deuren en een trap. Eigenlijk een totaaloplossing voor het hele interieur. We hebben ook het parket voor de bovenverdieping via D’Hondt aangeschaft.

Comment D'Hondt Interieur a-t-il élaboré votre idée ?

D’Hondt Interieur heeft heel goed naar ons geluisterd en hebben op basis van onze briefing verschillende opties uitgewerkt. Ze hebben ons verschillende tekeningen laten zien om te zien wat ons aansprak en ze hebben ons verschillende keuzes voorgelegd. Ze hebben ons ook verschillende apparaten en merken aangeboden, waarna wij onze keuze hebben gemaakt.

DSC01167

Que pensez-vous du résultat ?

Het is absoluut 100% naar onze wens. Alles is volgens afspraak verlopen. Er was wat schade voor de oplevering, maar dat is allemaal vervangen, dus we zijn erg tevreden.

Hoe reageerden jullie naasten?

Vooral de reacties op de keuken zijn erg positief. We krijgen ook regelmatig complimenten over de trap.

DSC_0497

Comment s'est passée la prise de conscience ?

We zijn heel tevreden over de service en hoe alles is verlopen. We kunnen er niets negatiefs over zeggen. In september 2022 hebben we het contract voor de aankoop van het huis getekend, en in november hebben we alles met D’hondt afgesproken. Ze kregen de opdracht om alles voor 27 maart klaar te hebben. Het was een redelijke tijdspanne, maar alles werd heel goed opgevolgd.

DSC_0445

projets connexes

Nous aimerions vous connaître

Remplissez le formulaire et nous vous contacterons très rapidement

JOYEUSES FÊTES 🎄

Entre le 24 décembre et le 2 janvier, nos salles d'exposition sont fermées. C'est pourquoi nous offrons une réduction de 15% à toute personne qui prend rendez-vous maintenant dans l'une de nos salles d'exposition via le site web après nos congés.

NOS SALLES D'EXPOSITION :
DENDERMONDE - ERPE-MERE - GEEL - GOSSELIES - SINT-PIETERS-LEEUW - WOMMELGEM - KRUISEM (ZINGEM) - KUURNE - LEUVEN - LUIK - ZAVENTEM - HASSELT - WATERLOO

PRETTIGE FEESTEN 🎄

Tussen 24 december en 2 januari zijn onze toonzalen gesloten. Daarom geven we 15% korting aan iedereen die nu een afspraak maakt in één van de toonzalen via de website na ons verlof.​

DENDERMONDE ● ERPE-MERE ● GEEL ● GOSSELIES ● SINT-PIETERS-LEEUW ● WOMMELGEM ● KRUISEM (ZINGEM) ● KUURNE ● LEUVEN ● LUIK ● ZAVENTEM ● HASSELT ● WATERLOO

-15% sur votre devis

Prenez rendez-vous dans un de nos showrooms et obtenez 15% de réduction sur votre devis!

NOS SALLES D'EXPOSITION :
DENDERMONDE - ERPE-MERE - GEEL - GOSSELIES - SINT-PIETERS-LEEUW - WOMMELGEM - KRUISEM (ZINGEM) - KUURNE - LEUVEN - LUIK - ZAVENTEM - HASSELT - WATERLOO

-15% sur votre devis

Prenez rendez-vous dans un de nos showrooms et obtenez 15% de réduction sur votre devis!

DENDERMONDE ● ERPE-MERE ● GEEL ● GOSSELIES ● SINT-PIETERS-LEEUW ● WOMMELGEM ● KRUISEM (ZINGEM) ● KUURNE ● LEUVEN ● LUIK ● ZAVENTEM ● HASSELT ● WATERLOO