Op bezoek in Deinze

De witte keuken van Kelly

Kelly ontvangt ons in haar prachtige keuken in het Oost-Vlaamse Deinze. Deze liet ze door ons installeren. Ook de trap werd bij D'Hondt Interieur besteld, al hebben ze deze zelf geplaatst. Ook dat kan dus bij D'Hondt Interieur.

Kan je ons vertellen hoe jullie besloten hebben om met D'Hondt Interieur in zee te gaan?

Natuurlijk! Mijn partner werkt bij de interieurafdeling van D’Hondt. Voor ons was het een logische stap om onze keuken door jullie te laten ontwerpen en produceren. Vooral omdat hij recent is gepromoveerd tot hoofd van de afdeling en betrokken is bij het productieproces, het ontwerpen en het maken van technische tekeningen.

Wat hadden jullie precies in gedachten voor de keuken?

We zochten een strakke, witte keuken die ons huis zou oplichten. We wilden iets eenvoudigs en niet te druk. Aangezien we graag koken, maar ook vaak morsen, was een kwalitatief hoogwaardig werkblad essentieel. Wat betreft het interieurdesign, denk aan grijstinten, strak wit en elementen die neigen naar zwart.

Hoe ging het proces van jullie idee tot realisatie?

Mijn partner heeft het keukenontwerp zelf gedaan. Voor de trappen hebben we echter jullie expertise ingeschakeld. We hadden een afspraak gemaakt in een toonzaal en bekeken met een verkoper verschillende trappen. Na het bespreken van onze wensen qua materiaal, kleur en vorm, kregen we verschillende opties te zien. Niet lang daarna ontvingen we enkele offertes per e-mail.

2022_DHondt_Deinze_TinekeDeVos_LR-8600

En wat vonden vrienden en familie ervan?

De reacties waren overweldigend positief. We waren de eersten in onze vriendengroep die gingen samenwonen en velen waren onder de indruk van zo’n prachtige keuken voor een jong koppel. Vooral de geïntegreerde dampkap in de kookplaat was een hit. Het was even wennen aan de nieuwe apparatuur, maar nu zijn we er helemaal aan gewend en genieten we er elke dag van.

2022_DHondt_Deinze_TinekeDeVos_LR-8659

Dank je wel voor het delen van je ervaring, Kelly! We zijn blij dat we deel konden uitmaken van jullie interieuravontuur.

Het was ons een genoegen, dank je wel voor de prachtige realisatie!

2022_DHondt_Deinze_TinekeDeVos_LR-8863

En hoe ging de installatie?

De trap hebben we zelf geïnstalleerd, maar voor de keuken hebben we vertrouwd op jullie vakmanschap. Ondanks de uitdagingen van de coronapandemie verliep alles soepel. We wilden voor kerst verhuizen en slechts twee dagen daarvoor werd de keuken geïnstalleerd. We hebben wel een handje geholpen, maar ja, collega’s helpen elkaar, toch?

2022_DHondt_Deinze_TinekeDeVos_LR-8627

Absoluut! Wat vinden jullie van het eindresultaat?

We zijn ontzettend tevreden! De keuken is niet alleen stijlvol, maar ook heel gebruiksvriendelijk. Het werkblad heeft een mix van kleuren, wat vlekken verbergt en het ziet er gewoon prachtig uit. Alles is tot op de millimeter nauwkeurig geïnstalleerd.

Hoe ging het proces van jullie idee tot realisatie?

Mijn partner heeft het keukenontwerp zelf gedaan. Voor de trappen hebben we echter jullie expertise ingeschakeld. We hadden een afspraak gemaakt in een toonzaal en bekeken met een verkoper verschillende trappen. Na het bespreken van onze wensen qua materiaal, kleur en vorm, kregen we verschillende opties te zien. Niet lang daarna ontvingen we enkele offertes per e-mail.

2022_DHondt_Deinze_TinekeDeVos_LR-8600

En wat vonden vrienden en familie ervan?

De reacties waren overweldigend positief. We waren de eersten in onze vriendengroep die gingen samenwonen en velen waren onder de indruk van zo’n prachtige keuken voor een jong koppel. Vooral de geïntegreerde dampkap in de kookplaat was een hit. Het was even wennen aan de nieuwe apparatuur, maar nu zijn we er helemaal aan gewend en genieten we er elke dag van.

2022_DHondt_Deinze_TinekeDeVos_LR-8863

En hoe ging de installatie?

De trap hebben we zelf geïnstalleerd, maar voor de keuken hebben we vertrouwd op jullie vakmanschap. Ondanks de uitdagingen van de coronapandemie verliep alles soepel. We wilden voor kerst verhuizen en slechts twee dagen daarvoor werd de keuken geïnstalleerd. We hebben wel een handje geholpen, maar ja, collega’s helpen elkaar, toch?

2022_DHondt_Deinze_TinekeDeVos_LR-8627

Absoluut! Wat vinden jullie van het eindresultaat?

We zijn ontzettend tevreden! De keuken is niet alleen stijlvol, maar ook heel gebruiksvriendelijk. Het werkblad heeft een mix van kleuren, wat vlekken verbergt en het ziet er gewoon prachtig uit. Alles is tot op de millimeter nauwkeurig geïnstalleerd.

Dank je wel voor het delen van je ervaring, Kelly! We zijn blij dat we deel konden uitmaken van jullie interieuravontuur.

Het was ons een genoegen, dank je wel voor de prachtige realisatie!

gerelateerde projecten

Wij willen je graag leren kennen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen spoedig contact met je op.

prettige feesten 🎄

Tussen 24 december en 2 januari zijn onze toonzalen gesloten. Daarom geven we 15% korting aan iedereen die nu een afspraak maakt in één van de toonzalen via de website na ons verlof.

ONZE TOONZALEN:
DENDERMONDE - ERPE-MERE - GEEL - GOSSELIES - SINT-PIETERS-LEEUW - WOMMELGEM - KRUISEM (ZINGEM) - KUURNE - LEUVEN - LUIK - ZAVENTEM - HASSELT - WATERLOO

PRETTIGE FEESTEN 🎄

Tussen 24 december en 2 januari zijn onze toonzalen gesloten. Daarom geven we 15% korting aan iedereen die nu een afspraak maakt in één van de toonzalen via de website na ons verlof.​

DENDERMONDE ● ERPE-MERE ● GEEL ● GOSSELIES ● SINT-PIETERS-LEEUW ● WOMMELGEM ● KRUISEM (ZINGEM) ● KUURNE ● LEUVEN ● LUIK ● ZAVENTEM ● HASSELT ● WATERLOO

-15% op je offerte

Maak een afspraak in één van onze toonzalen en krijg zomaar 15% korting op je offerte!​

ONZE TOONZALEN:
DENDERMONDE - ERPE-MERE - GEEL - GOSSELIES - SINT-PIETERS-LEEUW - WOMMELGEM - KRUISEM (ZINGEM) - KUURNE - LEUVEN - LUIK - ZAVENTEM - HASSELT - WATERLOO

-15% op je offerte

Maak een afspraak in één van onze toonzalen en krijg zomaar 15% korting op je offerte!​

DENDERMONDE ● ERPE-MERE ● GEEL ● GOSSELIES ● SINT-PIETERS-LEEUW ● WOMMELGEM ● KRUISEM (ZINGEM) ● KUURNE ● LEUVEN ● LUIK ● ZAVENTEM ● HASSELT ● WATERLOO