Een modern en tijdloos interieur, met een persoonlijke touch

Sylvie & Benoit kiezen voor D’Hondt Interieur 

Sylvie en Benoit, een koppel met een jong gezin, waren op zoek naar een unieke en stijlvolle inrichting voor hun nieuwe woning. Ze wilden een interieur dat zowel modern als tijdloos was, met een persoonlijke touch. Na veel zoeken en vergelijken, besloten ze voor D’Hondt Interieur te kiezen. Hun keuze werd gedreven door de reputatie van D’Hondt voor kwaliteit en vakmanschap, evenals de mogelijkheid om hun interieur volledig op maat te laten maken. We stelden enkele vragen aan Benoit.

Hoe ben je bij D’hondt Interieur terechtgekomen?

Mijn ontdekking van D’Hondt Interieur was eigenlijk vrij toevallig. Ik passeerde regelmatig langs de winkel in Waver tijdens mijn werk, omdat het depot van mijn bedrijf slechts een kilometer verderop gelegen is. Ik besloot een kijkje te nemen om te zien wat D’Hondt Interieur te bieden had. Dit bleek een beslissend moment, want ik was meteen onder de indruk van hun unieke ontwerpen en kwalitatieve interieurstukken. Deze toevallige ontdekking leidde tot een geweldige samenwerking voor het interieur van mijn eigen huis.

Waarom koos je voor D'Hondt Interieur?

Mijn keuze voor D’Hondt Interieur was gebaseerd op hun uitmuntende vermogen om een volledige reeks specifieke, op maat gemaakte meubelstukken en interieur elementen te leveren die perfect aansloten bij mijn visie. Ik zocht naar meubels die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel waren, naadloos passend in elke ruimte van mijn huis. Van banken met handige opbergruimte tot hoogwaardige eiken parketvloeren, en van elegante houten binnendeuren tot smeedijzeren deuren met glas – elk element moest bijdragen aan een harmonieuze en samenhangende uitstraling van het interieur. D’Hondt Interieur wist deze uitgebreide en gedetailleerde eisen niet alleen te begrijpen, maar ook te realiseren met vakmanschap en stijl.

DSC03835 (1)

Vertel ons over het realisatieproces.

De installatie van de parketvloer verliep vlekkeloos. Het team werkte efficiënt en het eindresultaat was prachtig. De levering van de op maat gemaakte meubels had wat vertraging, maar uiteindelijk waren we zeer tevreden met de kwaliteit en het design.

DSC03874

Hoe hebben je vrienden en familie gereageerd?

Mijn vrienden en familie hebben grote bewondering uitgesproken voor de resultaten. Hun positieve feedback en waardering waren overweldigend, wat het succes van het project bevestigt.

Bedankt voor het delen van jullie ervaring met D'Hondt interieur!

DSC03805

Hoe hebben jullie het ontwerpproces ervaren?

Onze ervaring met het ontwerpproces bij D’Hondt Interieur was uiterst positief en collaboratief. Wat betreft de aanpak van D’Hondt Interieur om tot ons idee te komen, begon het allemaal met een gedetailleerde offerte, zorgvuldig opgesteld op basis van onze initiële verwachtingen en instructies. Na deze eerste stap werden er metingen op locatie uitgevoerd, wat essentieel was voor het realiseren van een ontwerp dat perfect aansloot bij de specifieke kenmerken van onze ruimte. Deze grondige aanpak zorgde ervoor dat het eindontwerp niet alleen esthetisch, maar ook functioneel was.

DSC03938

Wat vind je van het eindresultaat?

Ik vind het een prachtig resultaat en ben zeer onder de indruk. De kwaliteit en esthetiek voldoen grotendeels aan mijn verwachtingen, wat zorgt voor een visueel aantrekkelijke en functionele ruimte.

DSC03908

gerelateerde projecten

Wij willen je graag leren kennen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen spoedig contact met je op.

prettige feesten 🎄

Tussen 24 december en 2 januari zijn onze toonzalen gesloten. Daarom geven we 15% korting aan iedereen die nu een afspraak maakt in één van de toonzalen via de website na ons verlof.

ONZE TOONZALEN:
DENDERMONDE - ERPE-MERE - GEEL - GOSSELIES - SINT-PIETERS-LEEUW - WOMMELGEM - KRUISEM (ZINGEM) - KUURNE - LEUVEN - LUIK - ZAVENTEM - HASSELT - WATERLOO

PRETTIGE FEESTEN 🎄

Tussen 24 december en 2 januari zijn onze toonzalen gesloten. Daarom geven we 15% korting aan iedereen die nu een afspraak maakt in één van de toonzalen via de website na ons verlof.​

DENDERMONDE ● ERPE-MERE ● GEEL ● GOSSELIES ● SINT-PIETERS-LEEUW ● WOMMELGEM ● KRUISEM (ZINGEM) ● KUURNE ● LEUVEN ● LUIK ● ZAVENTEM ● HASSELT ● WATERLOO

-15% op je offerte

Maak een afspraak in één van onze toonzalen en krijg zomaar 15% korting op je offerte!​

ONZE TOONZALEN:
DENDERMONDE - ERPE-MERE - GEEL - GOSSELIES - SINT-PIETERS-LEEUW - WOMMELGEM - KRUISEM (ZINGEM) - KUURNE - LEUVEN - LUIK - ZAVENTEM - HASSELT - WATERLOO

-15% op je offerte

Maak een afspraak in één van onze toonzalen en krijg zomaar 15% korting op je offerte!​

DENDERMONDE ● ERPE-MERE ● GEEL ● GOSSELIES ● SINT-PIETERS-LEEUW ● WOMMELGEM ● KRUISEM (ZINGEM) ● KUURNE ● LEUVEN ● LUIK ● ZAVENTEM ● HASSELT ● WATERLOO