Samen tafelen in Nazareth

De moderne keuken met eiland van Michiel.

Michiel en zijn vrouw waren al een tijdje op zoek naar een keuken die perfect bij hun wensen zou passen. Ze kochten een huis dat wel een renovatie kon gebruiken. Na het weghalen van een muur werd er een grote ruimte gecreëerd voor een keuken mét kookeiland. Ze gingen op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd was in keukens op maat dat hen ook in de toekomst zou kunnen helpen. Zo kwamen ze terecht bij D’Hondt Interieur. Wij stuurden onze fotograaf langs en stelden Michiel enkele vragen.

Waar waren jullie naar op zoek?

Door het weghalen van een muur kwam er heel wat ruimte vrij in onze woning. Wij brengen nogal wat tijd door in de keuken, dus een keuken met een openstaand eiland leek ons wel een goed idee. We bezochten in totaal de showrooms van drie verschillende fabrikanten en kozen uiteindelijk voor D’Hondt Interieur. Wij werden aangetrokken door hun nieuwe lijn van keukens waarbij er met kwaliteitsvolle materialen wordt gewerkt aan een betaalbare prijs.

Hoe bracht D'Hondt Interieur jullie idee in kaart?

Door een geleid bezoek in de showroom konden we onze ideeën goed delen met de vormgever van D’Hondt Interieur. We hadden daarnaast enkele plannen met afmetingen mee. Zo hadden ze bij D’Hondt Interieur meteen ook een zicht op hoe wij de ruimte en de invulling zagen. Er werd goed geluisterd en er werden tips gedeeld. Een keuken moet immers niet enkel mooi zijn, het is ook belangrijk dat je er ook erg veel spullen in kwijt kan. Vervolgens kregen we een 3D-plan opgestuurd wat ons eigenlijk vrij snel wist te overtuigen.

2022_DHondt_Nazareth_TinekeDeVos_LR-8483

Hebben jullie ook reacties van anderen ontvangen?

De meeste van onze familie en vrienden hebben vooral het verschil voor en na de verbouwingen gezien. Ze zijn dus erg onder de indruk hoe de ruimte is veranderd, en wat een keuken hier toe kan bijdragen. Wij zijn alvast erg tevreden over hoe functioneel onze keuken is geworden. We zijn blij dat we voor D’Hondt Interieur hebben gekozen en onze droomkeuken op maat hebben laten maken.

2022_DHondt_Nazareth_TinekeDeVos_LR-8444

Hoe verliep de realisatie?

Best vlot, al hebben we wel wat moeten wachten op sommige toestellen zoals onze dampkap, maar dat kwam door Corona. Desondanks de Corona situatie waren we dus best tevreden over de snelheid waarmee de keuken werd opgeleverd. We hebben ons laten vertellen dat D’Hondt Interieur de keukens in België produceert waardoor de keuken zelf er dus erg snel stond.

2022_DHondt_Nazareth_TinekeDeVos_LR-8430

Wat vinden jullie van het resultaat?

We zijn erg tevreden met het resultaat. De kunststof plaat is robuust en kan in de toekomst makkelijk worden vervangen door een granieten plaat. Het beste van alles is dat het plan in de computer blijft, waardoor D’Hondt in de toekomst gemakkelijk nieuwe onderdelen kan maken als dat nodig is. Dat stelt ons erg gerust. We investeren met deze keuken niet enkel in het nu, maar ook in de toekomst.

gerelateerde projecten

Wij willen je graag leren kennen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen spoedig contact met je op.

-15% op je offerte

Maak een afspraak in één van onze toonzalen en krijg zomaar 15% korting op je offerte!​

ONZE TOONZALEN:
DENDERMONDE - ERPE-MERE - GEEL - GOSSELIES - SINT-PIETERS-LEEUW - WOMMELGEM - KRUISEM (ZINGEM) - KUURNE - LEUVEN - LUIK - ZAVENTEM - HASSELT - WATERLOO

-15% op je offerte

Maak een afspraak in één van onze toonzalen en krijg zomaar 15% korting op je offerte!​

DENDERMONDE ● ERPE-MERE ● GEEL ● GOSSELIES ● SINT-PIETERS-LEEUW ● WOMMELGEM ● KRUISEM (ZINGEM) ● KUURNE ● LEUVEN ● LUIK ● ZAVENTEM ● HASSELT ● WATERLOO