Thuiskomen in Koksijde

Het totaalinterieur van Nathalie en Werner

Vandaag zijn we op bezoek bij Nathalie en Werner uit Koksijde. Net voor Corona bestelden ze een totaal interieur bij D’Hondt Interieur. Wij bouwden (in onze eigen Belgische schrijnwerkerij) en installeerden voor hen een nieuwe keuken, badkamer, dressing, trap en smeeddeuren met glas. Of ze tevreden zijn met het resultaat? Wij spraken met Nathalie.

Hoe zijn jullie bij D'Hondt Interieur terecht gekomen?

Wij kwamen bij D’Hondt Interieur terecht via verschillende kanalen. We vonden het bedrijf via het internet en zagen daarna nog wat advertenties. Na hun stand te hebben bezocht op een bouwbeurs wisten we wel zeker, het wordt D’Hondt Interieur. Er zijn natuurlijk ook niet veel partijen die een totaal concept kunnen aanbieden.

Hoe bracht D'Hondt Interieur jullie idee in kaart?

Ik heb me de voorbije jaren erg verdiept in interieur via magazines, blogs en digitale tools zoals Pinterest. Ik had op voorhand wel een goed idee wat ik mooi vond. We bezochten een toonzaal en vonden daar al snel ons droominterieur. Wat ik erg apprecieerde was dat ze me niet een bepaalde richting uitduwden. Was het omdat ze mijn stijl apprecieerde? Was het omdat ze het met me eens waren? Dat weet ik niet, maar het voelde wel goed dat er niets werd opgedrongen. Persoonlijk hou ik van kwaliteitsvolle en natuurlijke materialen. Hout in combinatie met glas en staal, iets wat dus terugkomt doorheen ons interieur.

2022_DHondt_Koksijde_TinekeDeVos_LR-9197

Wat vinden jullie van het resultaat?

We zijn erg tevreden. De afwerking is van hoge kwaliteit en alles ziet er zeer mooi uit. We hebben bewust gekozen voor een landelijke stijl die rust en balans uitstraalt. Ook onze vrienden en familie zijn erg enthousiast over het resultaat. Trouwens, af en toe komt er hier nog wel eens een vakman langs voor een klus (denk tuinaannemer of elektricien). Deze mensen vragen steevast wie de binnenhuisarchitect is. Apetrots ben ik dan als ik kan zeggen dat het interieur door mezelf (en natuurlijk onder goedkeuring van D’Hondt Interieur) werd uitgewerkt.

Thuiskomen in Koksijde

Hoe verliep de realisatie?

Het project duurde iets langer dan afgesproken. Nu moeten we daar wel aan toevoegen dat we hadden laten weten dat we voorlopig niet op die locatie zouden wonen, maar dat het een buitenverblijf was. Uiteindelijk verhuisden we tijdens corona definitief naar Koksijde, maar bleek het voor mijn partner wel handig om toch nog een appartement in de stad te hebben. Daar zat wel haast achter. We contacteerden D’Hondt Interieur, maar spraken wel een concrete deadline af die gerespecteerd werd. Over het algemeen kunnen we dus niet klagen over de snelheid van oplevering.

2022_DHondt_Koksijde_TinekeDeVos_LR-9248

Zou je D’Hondt Interieur aanraden?

Zeker en vast. We zijn vooral enthousiast over de prijs-kwaliteitverhouding. Aangezien je met 1 partij zowat alles kan doen vermijd je onnodige overhead kosten, waardoor ze eigenlijk best voordelig uit de bus komen.

gerelateerde projecten

Wij willen je graag leren kennen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen spoedig contact met je op.

prettige feesten 🎄

Tussen 24 december en 2 januari zijn onze toonzalen gesloten. Daarom geven we 15% korting aan iedereen die nu een afspraak maakt in één van de toonzalen via de website na ons verlof.

ONZE TOONZALEN:
DENDERMONDE - ERPE-MERE - GEEL - GOSSELIES - SINT-PIETERS-LEEUW - WOMMELGEM - KRUISEM (ZINGEM) - KUURNE - LEUVEN - LUIK - ZAVENTEM - HASSELT - WATERLOO

PRETTIGE FEESTEN 🎄

Tussen 24 december en 2 januari zijn onze toonzalen gesloten. Daarom geven we 15% korting aan iedereen die nu een afspraak maakt in één van de toonzalen via de website na ons verlof.​

DENDERMONDE ● ERPE-MERE ● GEEL ● GOSSELIES ● SINT-PIETERS-LEEUW ● WOMMELGEM ● KRUISEM (ZINGEM) ● KUURNE ● LEUVEN ● LUIK ● ZAVENTEM ● HASSELT ● WATERLOO

-15% op je offerte

Maak een afspraak in één van onze toonzalen en krijg zomaar 15% korting op je offerte!​

ONZE TOONZALEN:
DENDERMONDE - ERPE-MERE - GEEL - GOSSELIES - SINT-PIETERS-LEEUW - WOMMELGEM - KRUISEM (ZINGEM) - KUURNE - LEUVEN - LUIK - ZAVENTEM - HASSELT - WATERLOO

-15% op je offerte

Maak een afspraak in één van onze toonzalen en krijg zomaar 15% korting op je offerte!​

DENDERMONDE ● ERPE-MERE ● GEEL ● GOSSELIES ● SINT-PIETERS-LEEUW ● WOMMELGEM ● KRUISEM (ZINGEM) ● KUURNE ● LEUVEN ● LUIK ● ZAVENTEM ● HASSELT ● WATERLOO